Illatok & összetevők

Természetes összetevők kézápoláshoz

A kézmosás fontos szerepet játszik a bőr tisztaságának és védelmének fenntartásában, de gyakran a bőr kiszáradásához vagy bőrirritációhoz vezethet. Ismerd meg, hogy a mézhez és az aloe verához hasonló természetes összetevők miként segíthetnek kezeid megnyugtatásában, tisztításában és védelmében. 


A kézmosás az egyik legjobb és legkönnyebb módja annak, hogy megvédjük magunkat és másokat olyan betegségek ellen, mint az ételmérgezés vagy az influenza. A legjobb eredmény érdekében fontos, hogy megfelelően mossunk kezet. A kézmosás legjobb módjairól szóló cikket itt olvashatod el.

Rendszeres kézmosás

 

Bár a rendszeres kézmosás a bőrápolás és a baktériumok távoltartásának nagyszerű módja, azonban egyúttal károsíthatja is bőrünket. A szappanokban található tisztító összetevők hatékonyan megtisztítják a kezeket, azonban a bőrön lévő olajokat is lemoshatják, és potenciálisan károsíthatják a bőr védőrétegét, amely száraz és irritált bőrérzetet eredményezhet. Ezért fontos, hogy megfelelő hidratáló szappanokat használjunk. A legjobbak közül néhányat a természet inspirált, természetes hidratáló összetevők felhasználásával jöttek létre. 

 

Természetes összetevők a bőrápoláshoz

 

Számos természetes összetevőt ismerünk, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt, ezek közül néhány az aloe vera, a méz és a tej. Számos szappanban megtalálhatók, hiszen segítenek a természetes módon hidratált és kellemes bőr megőrzésében. 

Aloe vera

Az aloe verát több mint 3000 éve, már az ókori egyiptomiak is használták a bőrre gyakorolt jótékony tulajdonságai miatt. Kleopátra és Nefertiti királynő a fiatalság forrásának gondolta az aloe verát, és arra használták, hogy megóvják bőrüket a napfénytől. Napjainkban még mindig használunk aloe verát a bőrre gyakorolt jótékony hatásai, beleértve a természetes hidratáló hatása miatt. Ezt a hidratáló összetevőt megtalálhatod az aloe vera kivonattal és antibakteriális tulajdonsággal rendelkező természetes összetevővel gazdagított Palmolive Hygiene-Plus folyékony szappanban. 

Méz

A mézet ősidők óta használták ételként és gyógyszerként is, bőrön történő alkalmazása pedig jól ismert antioxidáns, antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. A Palmolive Naturals Milk & Honey folyékony szappan mézkivonatot tartalmaz, segít a kiszáradt kezek ápolásában.

Tej

A tej nem csak rendkívül tápláló, hanem bőrön alkalmazva számos előnnyel rendelkezik, egy vizsgálat pedig kimutatta, hogy segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és serkenti az új sejtek növekedését. A tejprotein megtalálható a Palmolive Naturals termékcsalád számos folyékony szappanjának összetevői között, például a Palmolive Milk & Almond, Palmolive Milk & Orchid, Palmolive Olive & Milk és Palmolive Milk & Honey termékekben.

Kókusz

A kókuszolaj számos előnnyel jár, ha a bőrödön alkamazod, beleértve az esetleges gyulladáscsökkentő, a természetes hidratáló tulajdonságait, és természetesen a csodálatos kókuszillatot. Ha szeretnéd közelebb érezni magadhoz a természetet, próbáld ki a kókuszos Palmolive Pure & Delight folyékony szappant, ami segít fenntartani bőröd hidratáltságát. 

Látogass el a palmolive.hu weboldalra, hogy felfedezd a Palmolive termékcsalád összes termékét, amelyek segítenek megóvni kezeidet

Palmolive Naturals

PALMOLIVE AROMA MOMENTS

 

Melyik illat illik hozzád?

A HOZZÁD ILLŐ TÖKÉLETES ILLAT

 

Élvezd azt az illatot, amely illik a hangulatodhoz, a szenvedélyeidhez, az egész személyiségedhez. Próbáld ki kvízünket és ismerd meg a sajátodat, még ma.

Kezdődjön a kvíz!