PALMOLIVE

KIK VAGYUNK?

Az határozza meg, hogy kik vagyunk, amit teszünk, amiért kiállunk és amit minden nap vásárlóinknak kínálunk és otthonaikba elviszünk.

MÁRKAHANG

Elkötelezettségünk

A természet áll mindennek a középpontjában, amit teszünk. Mindegyik termékünk és formulánk alapja és ihletője, amely mindig is termékeink középpontjában állt, a 100 évvel ezelőtt, a pálmaolaj és az olívaolaj egyesítéséből született első szappanunktól kezdve egészen a legújabb termékcsaládunkig.

Közösségekben végzett munkánk

Most minden eddiginél nagyobb globális felelősséggel tartozunk az emberek közösségeken keresztüli segítéséért. Világszerte közegészségügyi tisztviselőkkel, egyetemekkel, helyi iskolákkal és hátrányos helyzetű közösségek klinikáival szorosan együttműködve tanítjuk gyermekeknek és szüleiknek a szappanos kézmosás egészségügyi és higiéniai előnyeit.

Globális kézmosási programunkon keresztül oktatóanyagokat és termékmintákat biztosítunk azoknak az iskoláknak és közösségeknek, amelyeknek a legnagyobb szüksége van rájuk. Azok körében pedig, akiket nem tudunk elérni, globális reklám- és közönségkapcsolati kampányokkal hívjuk fel a figyelmet a kézmosás előnyeire. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egészségesebb, boldogabb hellyé tegyük a világot.

TERMÉKTAPASZTALAT

Formuláink

Minden formulánkat gondosan állítjuk össze, hogy ápolják és puhává varázsolják bőröd.

Összetevőink

Bolygónkkal ugyanúgy törődünk, mint veled. Ezért vagyunk elkötelezettek a gondosan kiválasztott és felelősségteljes forrásból származó összetevők használata mellett, amelyek közül számos fenntartható forrásból származik.

Magukkal ragadó illatok

Minden termékben finom illatok elegye található, amelyet úgy alkottunk meg, hogy felemelő hatást keltsen, így minőségi időt tölthetsz el magaddal és újra visszatalálhatsz a természethez.

Izgalmas textúráink

A selymesen sima gélektől a finoman bársonyos habokig számos lágy, izgalmas textúrát megalkottunk az érzékek stimulálására.

Szórakoztatóvá tesszük a szokásokat

6 lépésből álló egyszerű és hatékony kézmosási útmutatónk segítségével megvédheti és ápolhatja kezed.

1. Vidd fel a szappant a vizes kezedre.

2. Dörzsöld össze két tenyered. 

3. és 4. Kulcsold össze az ujjaid és dörzsöld össze a két tenyered.

5. Dörzsöld össze kezeidet, miközben elforgatod őket. 

6. Öblítsd le kezed tiszta vízzel.

Azon dolgozunk, hogy formuláink természetesen jó hatással legyenek az emberekre és a bolygóra is

KÖRNYEZET ÉS FENNTARTHATÓSÁG

A felelősségteljes beszerzés melletti elköteleződésünk

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy törődjünk az emberekkel és a bolygóval, ezért felelősségteljesen, négy alappillérünk alapján szerezzük be a szükséges anyagokat és a szolgáltatásokat: a környezet védelme, etikus munkaügyi gyakorlatok, az emberek egészsége és biztonsága, valamint az üzleti integritás. Programokat valósítunk meg, folyamatosan felülvizsgáljuk és értékeljük irányelveinket és beszállítóinkat, megbizonyosodva arról, hogy összetevőinket a lehető legjobb módokon, felelősségteljes forrásból szerezzük be.

FELELŐSSÉGTELJES GYÁRTÁS

Az, hogy hogyan készülnek termékeink, legalább annyira fontos, mint az, hogy mit tartalmaznak. Ezért dolgozunk hulladékmentes célunk elérésén úgy, hogy csökkentjük a vásárlóink által szeretett termékeink létrehozásához felhasznált energia és víz mennyiségét. Eddig 5 kontinensen található 20 üzemünkben nyertük el a GBCI szervezet TRUE hulladékmentes tanúsítványát, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a többi üzemünknél is elérjük ezt a célt. Szorosan együttműködünk számos partnerrel, akik segítenek nekünk felelősségteljes termelési ambícióink megvalósításában. Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy mit teszünk ennek érdekében, és hogy kikkel működünk együtt, kattints ide.

csomagolás

A természet melletti elköteleződésünk túlmutat gondosan kiválasztott összetevőinken és illatainkon. Amellett is elkötelezettek vagyunk, hogy jobb, fenntarthatóbb módokat találjunk műanyag csomagolásunk felhasználására, újrahasználására és újrahasznosítására. Keményen dolgozunk azon, hogy körkörös gazdaságot hozzunk létre műanyag csomagolásaink számára. Ez annyit tesz, hogy nem hozunk létre egyszer használatos műanyagokat. Létrehozott csomagolásainkat a lehető leghosszabb ideig újra kívánjuk használni, hasznosítani és más célra használni. Ennek érdekében próbálunk átlátszó műanyag palackokat használni, ahol csak lehetséges, mert ezeket többféleképpen újra lehet hasznosítani, mint a színezett palackokat.

Újrahasznosított áttetsző műanyag palackjaink az újrahasznosítási eljárás eredményeként enyhén szürkés árnyalatúak, amelynek elfedésére nem használunk színezékeket. Ha használnánk, az veszélyeztetné a műanyag minőségét, és nem lehetne annyiszor újrahasználni a palackokat, miután ismét keresztülhaladtak az újrahasznosítási rendszeren. Még nem értük el a tökéletes körkörös gazdaságot műanyag csomagolásainknál, de minden hónapban és évben egyre jobban haladunk, és többet teszünk magunkért, érted és a bolygóért.

 

Anzio üzem

A fényképet készítette: Daniele Zompatori

Hogyan segíthetsz

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a termék élettartamának mindegyik szakaszában csökkentsük a hulladék mennyiségét, ezt viszont egyedül nem tudjuk elérni. A te segítségeddel, termékeink és csomagolásaink újrahasznosításával elérhetjük céljainkat. A Palmolive csomagolásainak újrahasznosításával kapcsolatban többet tudhatsz meg, ha elolvasod a Palmolive termék címkéjét és ellenőrzöd, mik a helyi újrahasznosítási szabályok.

Melyik illat illik hozzád?

A HOZZÁD ILLŐ TÖKÉLETES ILLAT

 

Élvezd azt az illatot, amely illik a hangulatodhoz, a szenvedélyeidhez, az egész személyiségedhez. Próbáld ki kvízünket és ismerd meg a sajátodat, még ma.

Kezdődjön a kvíz!