KÖRNYEZET ÉS FENNTARTHATÓSÁG

KÖRNYEZET ÉS FENNTARTHATÓSÁG

A felelősségteljes beszerzés melletti elköteleződésünk

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy törődjünk az emberekkel és a bolygóval, ezért felelősségteljesen, négy alappillérünk alapján szerezzük be a szükséges anyagokat és a szolgáltatásokat: a környezet védelme, etikus munkaügyi gyakorlatok, az emberek egészsége és biztonsága, valamint az üzleti integritás. Programokat valósítunk meg, folyamatosan felülvizsgáljuk és értékeljük irányelveinket és beszállítóinkat, megbizonyosodva arról, hogy összetevőinket a lehető legjobb módokon, felelősségteljes forrásból szerezzük be.

Fedezzen fel többet

FELELŐSSÉGTELJES GYÁRTÁS

Az, hogy hogyan készülnek termékeink, legalább annyira fontos, mint az, hogy mit tartalmaznak. Ezért dolgozunk hulladékmentes célunk elérésén úgy, hogy csökkentjük a vásárlóink által szeretett termékeink létrehozásához felhasznált energia és víz mennyiségét. Eddig 5 kontinensen található 20 üzemünkben nyertük el a GBCI szervezet TRUE hulladékmentes tanúsítványát, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a többi üzemünknél is elérjük ezt a célt. Szorosan együttműködünk számos partnerrel, akik segítenek nekünk felelősségteljes termelési ambícióink megvalósításában. Ha többet szeretnél megtudni arról, hogy mit teszünk ennek érdekében, és hogy kikkel működünk együtt, kattints ide.

csomagolás

A természet melletti elköteleződésünk túlmutat gondosan kiválasztott összetevőinken és illatainkon. Amellett is elkötelezettek vagyunk, hogy jobb, fenntarthatóbb módokat találjunk műanyag csomagolásunk felhasználására, újrahasználására és újrahasznosítására. Keményen dolgozunk azon, hogy körkörös gazdaságot hozzunk létre műanyag csomagolásaink számára. Ez annyit tesz, hogy nem hozunk létre egyszer használatos műanyagokat. Létrehozott csomagolásainkat a lehető leghosszabb ideig újra kívánjuk használni, hasznosítani és más célra használni. Ennek érdekében próbálunk átlátszó műanyag palackokat használni, ahol csak lehetséges, mert ezeket többféleképpen újra lehet hasznosítani, mint a színezett palackokat.

Fedezzen fel többet

Újrahasznosított áttetsző műanyag palackjaink az újrahasznosítási eljárás eredményeként enyhén szürkés árnyalatúak, amelynek elfedésére nem használunk színezékeket. Ha használnánk, az veszélyeztetné a műanyag minőségét, és nem lehetne annyiszor újrahasználni a palackokat, miután ismét keresztülhaladtak az újrahasznosítási rendszeren. Még nem értük el a tökéletes körkörös gazdaságot műanyag csomagolásainknál, de minden hónapban és évben egyre jobban haladunk, és többet teszünk magunkért, érted és a bolygóért.

 

Anzio üzem

A fényképet készítette: Daniele Zompatori

Hogyan segíthetsz

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a termék élettartamának mindegyik szakaszában csökkentsük a hulladék mennyiségét, ezt viszont egyedül nem tudjuk elérni. A te segítségeddel, termékeink és csomagolásaink újrahasznosításával elérhetjük céljainkat. A Palmolive csomagolásainak újrahasznosításával kapcsolatban többet tudhatsz meg, ha elolvasod a Palmolive termék címkéjét és ellenőrzöd, mik a helyi újrahasznosítási szabályok.