MÁRKAHANG

MÁRKAHANG

Elkötelezettségünk

A természet áll mindennek a középpontjában, amit teszünk. Mindegyik termékünk és formulánk alapja és ihletője, amely mindig is termékeink középpontjában állt, a 100 évvel ezelőtt, a pálmaolaj és az olívaolaj egyesítéséből született első szappanunktól kezdve egészen a legújabb termékcsaládunkig.

Közösségekben végzett munkánk

Most minden eddiginél nagyobb globális felelősséggel tartozunk az emberek közösségeken keresztüli segítéséért. Világszerte közegészségügyi tisztviselőkkel, egyetemekkel, helyi iskolákkal és hátrányos helyzetű közösségek klinikáival szorosan együttműködve tanítjuk gyermekeknek és szüleiknek a szappanos kézmosás egészségügyi és higiéniai előnyeit.

Globális kézmosási programunkon keresztül oktatóanyagokat és termékmintákat biztosítunk azoknak az iskoláknak és közösségeknek, amelyeknek a legnagyobb szüksége van rájuk. Azok körében pedig, akiket nem tudunk elérni, globális reklám- és közönségkapcsolati kampányokkal hívjuk fel a figyelmet a kézmosás előnyeire. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egészségesebb, boldogabb hellyé tegyük a világot.